Sharifah Azfarinah Sharifah Azfarinah: 2015
Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah.Selamat datang ke blog ifa.."

Sunday

Seramnyerrr....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..
 

Wassup ! Wassup ! udah lama ngak ketemu..wah..kayak indok2 sdh..haha..Erm...mo ngapain ya dengan belog gue ini..Aceceh..nie kebanyakan tengok sinetron la nie..Huhu..copp ! dah..sebenarnya dh lama tak tengok belog ak nie..On id blog tadi pun lipas lalu.. *krik krik krik*
erm..Banyak jumpa sarang labah2 kat tepi border nie hah..Gituuuu..Nie nak bersihkan sedikit..Dah la belog takda follower kesiann..Sat g nak tukar tajuk belog "syok sendiri"..ok dok??Wah..gtu..huhuhu
 
 Dipendekkan cerita, daripada ak dok melalut kat entri nie. bek ak g carik idea nak wat ape ngan belog ak nie..Hurmmm..Wat belog bukan nak top tau retis..saja luang masa dan bazir masa..Nak layan coc pun.. *krik krik krik* level tak penah up..hurmm..wah..mcm best je wat entri sal coc kan?cam bestnye..hahaha..*krik krik krik* terlebih sudah..hihihi
 
Banyak perkara ak nak ceritakan tpii memandangkan tangan ak nie malas nak menaip esk2 je la yee.Layannnn..Perasan tak ak selalu wat entri yang same isi tersirat cam entri yang skg nie.Perasan dok? elehhhh..korang bukan nak ambil tahu pun..len la mcm abg ben tu..top blogger..my feveret blogger..Teringin nak jadi mcm drg..boleh dpt income luar kan.Erm...bak kata pepatah nenek moyang kita dulu "nak seribu daya tak hendak berdalih" eh ! cam tak betul..cam tak betul je..huhhuhu..Yeayyy ! lupekn..Ak pun dh lupa pepatah itu..Abaikan..
 
Wah ! semua tepuk tangan..akhirnya ak berjaya ke penghujung entri nie.hahahaha*gelak jahat* krik krik krik*
k bye..jap ! korang perasan tak tajuk entri takda langsung kene mengena dengan isi entri nie..Hahahaha..Saje wat suspen.. wekkk !!! bye !


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Sharifah Azfarinah